Calitatiile zodiilor - urmatoarele 3 zodii


Rac :
-
Racul este dominat de Luna si elementul care-l caracterizeaza este Apa. Personalitate activa, mereu in miscare, Racul este o fire extrem de sensibila, diplomata si binevoitoare. Nativul zodiei Rac are un mare atasament pentru parinti, de aceea tinde catre stabilitate intr-o relatie. Ii place sa ajute si sa fie ascultat.
In dragoste, Racul cauta stabilitatea si linistea. Are nevoie de multa afectiune din partea partenerului sau. Femeia Rac apreciaza corectitudinea, tine la stabilitatea cuplului si este o buna gospodina.
Leu:
-
Leul este un semn stabil, dominat de Foc si guvernat de Soare. Principalele lui calitati sunt: loialitatea, hotararea, generozitatea si siguranta de sine. Energic si dinamic, impresioneaza prin personalitatea sa, fiind un bun lider. Este o prezenta placuta, mereu cu zambetul pe buze.

Femeia Leu doreste ca partenerul ei sa fie frumos, elegant, stralucitor, la fel ca ea. Este o fire romantica, astfel ca isi doreste si un iubit sincer, afectuos. O Leoiaca atrage prin umor si istetime, fiind un bun partener pentru discutii.
Fecioara:
-
fecioara este guvernata de planeta Mercur, elementul dominant fiind pamantul. Nativa acestei zodii este o persoana tacuta, constiincioasa si rationala. Este saritoare la nevoie, corecta si foarte atenta la detalii. In cariera este dedicate muncii, ducand la bun sfarsit proiectele in care se impica. Este o persoana realista, de incredere.
Femeia Fecioara isi doreste un partener sincer, fara vicii. Cauta un partener cu care sa impartaseasca aceleasi idei despre viata si dragoste. Este fidela si nu tolereaza prea usor infidelitatea.

Va urma :)

Etichete: , , , ,