Restul de zodii


Balanta

Balanta este un semn masculin pozitiv, definit de elementul Aer. Nativul acestei zodii este o persoana sociabila, seducatoare, guvernata de planeta Venus. Fire artistica, Balanta iubeste culorile, muzica si nu trece neobservata datorita infatisarii placute. Caracterul sau prietenos si sociabil este dominat de ratiune.

In dragoste, Balanta este visatoare si spera neincetat la marea dragoste. Ii place mult sa fie curtata, fiind constienta de calitatile ei. Balanta este senzuala, afectuoasa, dornica sa ii faca pe plac partenerului.

Scorpion


Scorpionul este un semn stabil, definit de Apa si guvernat de planetele Marte si Pluto. Nativul acestei zodii este curajos, hotarat si loial. Personalitatea sa este misterioasa, celorlalti fiindu-le greu s ail descifreze. Desi arata tuturor o imagine de om puternic, hotarat, in anumite moment devine sensibil, emotiv.

Femeia scorpion iubeste cu pasiune este loiala, asteptand acelasi lucru si de la aprtenerul ei. Romantica si senzuala, intr-o relatie este puternic dominata de placerea fizica.

Sagetator

Nativul zodiei Sagetator este guvernat de planeta Jupiter si elementul care-l defineste este Focul. Sagetatorul este o persoana loiala, generoasa si amabila care tinea foarte mult la libertatea sa. Are un talent organizatoric demn de admirat, iubind aventura si calatoriile. Iubeste viata din plin, este o persoana vesela si optimista.
In dragoste tine mult la libertate, dar nu tolereaza infidelitatea partenerului. Este o fire pasionala, adepta unei relatii sincere.

Capricorn

Capricornul este definit de elementul pamant si guvernat de planeta Saturn. Este o fire practica, mereu in cautare de noi activitati. Nu-i place sa se stie dator, este organizat, rabdator si intelept. Pentru a-si duce la bun sfarsit planurile, este capabil de multa munca si daruire.

Femeia Capricorn este o fire romantica, poetica. Odata cucerita devine foarte grijulie si de incredere. Este punctuala la intalniri, responsabila, avand aceleasi asteptari si de la cel care doreste sa-I devina iubit.

Varsator


Semn masculin, pozitiv, este dominat de planeta Uranus si ii corespunde elementului Aer. Varsatorul este o persoana cu calitati de comunicare admirabile, descurcaret in orice domeniu. Spontan si inventiv, este un ganditor convins, avand capacitatea de a intelege notiuni noi. Planeta care-l guverneaza ii ofera originalitatea si unicitate.

Femeia varsator este imprevizibila, dezinhibata, intotdeauna plina de idei. Vorbeste mult avand posibilitatea sa conoasca foarte multi oameni. Partenerul ei trebuie sa fie si un prieten deosebit.

Pesti


Pestii sunt definiti de elementul Apa si guvernati de planeta Neptun. Nativii acestei zodii sunt prietenosi, amabili si idealisti. Prefera intotdeauna sa fie in compania cuiva, deoarece detesta singuratatea. Are o fantezie bogata, fiind semnul cel mai visator al zodiacului, capabil sa se piarda in oricand in lumea ideilor.

In dragoste, femeia Pesti este atragatoare, feminina si intuitiva. Este feminine si isi pune in valoare toate calitatile pentru a seduce. Cand se indragosteste iubeste cu pasiune, oferind totul, fara sa ceara prea multe in schimb.

Etichete: , , , , , , , , ,