Targ de carte pentru copii 7-9.12.2012

Astazi , plimbadu-ma linistita prin Plaza mall , am aflat de o actiune inedita si frumoasa : targul de carte pentru copii miniLibri . Este o initiativa foarte interesanta care merita experimentata. 
La miniLibri veti gasi :
- spectacole 
- reduceri la carti pentru copii 
- schimb de carti intre copii
- colectare de carte pentru bibliotecile din mediu rural
- ateliere de imaginatie
- povestiri in lectura vedetelor si , nu in ultimul rand, un concurs cu premii.

Cred ca este o actiune minunata, la care e bine sa ii aduceti pe cei mici. Acesti vor invata intr-un mod amuzant importanta si misterul cartilor ,isi vor exersa imaginatia , vor invata sa imparta carti si sa socializeze intr-un mediu plin de povesti. 

Foarte  interesanta este si colectarea de carti pentru bibliotecile din mediul rural. Eu cred ca o sa vin , chiar daca nu am un pici in dotare :) , doar pentru a participa cu cateva carti la aceasta colectare. Consider ca niciodata nu ar trebui aruncata o carte , ci intotdeauna data mai departe celor ca nu au reusit sa o citeasca sau celor care nu pot , din diverse motive, sa o cumpere.

Asa ca , daca aveti un neastamparat cu ochii plin de povesti , sau cateva carti pe care ati dori sa  le impartasiti , va incurjez cu caldura sa veniti la miniLibri , in Plaza Romania, Drumul Taberei , in perioada 7-9 decembrie 2012, orele 10.00-22.00 si va asigur ca nu va exista loc de regrete.


Etichete: , , , , , , , , , , , , ,