Plimbarea cu bastonul prin Bucuresti

        Weekend-ul trecut, la invitatie unei prietene , am avut frumoasa ocazie sa particip la un eveniment inedit si extrem de placut : 'Plimbarea cu bastonul prin Bucuresti ' . Acesta frumoasa iesire din prezent s-a dovedit o minunata incursiune in Bucurestiul interbelic. Am patruns incet intr-un Bucuresti racorit de faimoasa berarie Gambrinus , indulcit cu cele mai gustoase prajituri de la Capsa , traversat cu calesca sub umbrelute dantelate si jobene negre.
        Cei doi membri ai asociatiei culturale ARCEN au fost bine documentati, dinamici si amuzanti. Am aflat intamplari inedite , am descoperit stradute si istorii nestiute si la final m-am simtit mai legata de acest frumos oras , minunadu-ma si incantandu-ma peste masura de tot ce l-a alcatuit vreodata. Proiectul se afla la a patra editie si " prin această iniţiativă, ARCEN încearcă să atragă atenția locuitorilor orașului asupra  necesităţii salvării acestor zone istorice şi de patrimoniu neglijate de autorităţi, marcate în mod vizibil de nepăsare şi incoerență urbanistică."
       Asa ca va invit cu drag la 'Plimbarea cu bastonul prin Bucuresti' , in fiecare sambata la ora ora 11 si duminica la ora 18. Plecarea se face din fata Cercului Militar National .
*Turul-ghidat „Cu bastonul prin București” va avea loc în următoarele zile:
3-4 august 
10-11 august
17-18 august
24-25 august 
31 august – 1 septembrie
7-8 septembrie, sâmbăta de la ora 11.00 și duminica de la 18.00
 
Acest proiect dureaza pana pe 8 septembrie si e un proiect cultural minunat , de la care ar fi pacat sa lipsiti. Deci puneti-va pantofii de plimbare si haideti intr-o noua aventura! 

sursa foto : www.arcen.info

Etichete: , , , ,