Martisoare inedite , romanesti si frumoase sau Sa spunem Nu kitchiurilor !

Anul asta mi s-a parut teribil la capitolul martisoare si cadouri in general. Se pare ca lipsa de bun gust a dominat piata printr-o multime de brizbrizuri kitchioase made in China sau plasticarii urate made in....nu se stie unde.
Asa ca satula pana in gat de oribilitati care ar trebui sa se dea gratis , nu sa aiba si tupeul sa ceara bani pe ele , m-am gandit sa va recomand 2 fete cucuiete , romancute de ale noastre cu talent la handemade .
  Prima este ArtLumi , o simpatica , cu degetele agere si gust pentru frumos.  Ea picteaza tablouri , cufere , cutiute , periute dupa cum ii dicteaza imaginatia sau cum isi exprima clientul dorinta. Asa ca , daca vreti ceva cu adevarat frumos si nu vreti sa ati gres , va recomand cu caldura sa treceti maine prin curtea palatului Sutu (vis-a-vis de Coltea ) la targul de handmade , unde o veti recunoaste dupa cutiute si dupa tabla pe care scrie caligrafic Art Lumi . Dar daca maine nu ajungeti pe acolo , puteti sa ii dati comanda direct pe Facebook .
  A doua romancuta creativa , cu bun gust si pasiune pentru lucruri migaloase se numeste Irina Grapa. O puteti gasi pe pagina sa de facebook , unde primeste comenzi. Face lucrusoare la comanda , dar cu amprenta personala si nu se lasa pana nu este ea insasi multumita de ceea ce ii iese din mana . Tot ce face poarta un mesaj graitor.
Deci  nu mai dati banii pe prostii , ci luati martisoare hamdemade la iubii :D .
Art Lumi
Irina Grapa

Etichete: , , , , , , , , , ,