Never give up ! Alatura-te si tu celor care actioneaza , care nu renunta !

    De cate ori nu v-ati gandit ce ati face daca ati avea puterea, ce ati schimba sau impotriva carui rau v-ati impotrivi? De cate ori nu v-ati dorit sa faceti ceva , orice pentru schimbare? De multe ori ramanem cu dorintele , simtindu-ne nepuntinciosi.  Insa eu am invatat ca si cel mai mic gest facut pentru a schimba cursul unui lucru neplacut , conteaza , ca atunci cand crezi in ceva si actionezi , o schimbare se va produce! Exemple gasiti aici aici si chiar si aici ( desi va avertizez ca ultimul link contine imagini dureroase, greu de digerat ) . Vesti bune prin implicarea celor care nu renunta , chiar daca drumul e greu si reusita nu se vede la primul colt. Oameni cu suflet si pasiune, determinati sa faca o diferenta in lumea asta .
   Deci, dragii mei , aceasta este o chemare la actiune ! Asa cum am mai spus , fracturarea hidraulica isi intinde umbra toxica peste o buna bucata din tara. Si daca planurile merg inainte nestingherite , efectele negative vor fi ireparabile. Nu, nu este o exagerare. Acolo unde s-a facut intr-o fericire fracturare hidraulica de mare volum , animalele au murit, apa potabila a inceput sa ia foc, pamantul nu a mai putut fi cultivat , asta ca sa nu mai spun decat cateva din efectele negative asupra sanatatii oamenilor : boli grave de piele, cancer , boli pulmonare , etc.  Toate aceste lucruri , cat si musamalizarea intensa a consecintelor neplacute pot fi studiate cu atentie in documentarul  "Gasland"  pe care il puteti viziona cu subtitrare in limba romana. Este un documentar in care se vad clar faptele si consecintele, greu de imaginat daca nu ar fi filmate. Merita sa va uitati cu toata atentia , va va captiva si va va dezvalui un adevar imposibil de ignorat.

    Asa ca  va asteptam luna asta in Piata Romana , in spatele gurii de metroul de la coloane , sa semnati petitia de sustinere a legii care interzice fracturarea hidraulica in Romania. Legea este depusa la Parlament si o puteti citi  online  sau la masuta pentru strangerea semnaturilor de sustinere. Iar petitia la care vom atasa tabelul de semnaturi o puteti viziona pe internet , dar si citi pe indelete la masuta de la Romana . Daca nu puteti ajunge in aceasta perioada in Piata Romana , dar doriti sa semnati , pueti descarca tabelul de pe aceasta pagina , completa cu datele voastre  si trimite prin posta la adresa : Calea Griviţei, nr 39, ap.3, sector 1, București, cod poştal 010703. Este nevoie ca semnatura sa fie pe hartie , deoarece,  pentru a avea valoare în instanţă, sunt necesare şi datele de identificare ale semnatarilor.
    Prima tranşă de semnaturi va trebui trimisă la sediul din Griviţei până pe 27 august, pentru a o trimite către Senat, care îşi începe activitatea la 1 spetembrie (e posibil ca legea noastră să se voteze la primele şedinţe ale Senatului). Cea de-a doua tranşă are ca deadline data de 15 octombrie, când legea se mută la Camera Deputaţilor.
     Dragii mei, spor la semnat! Remember : never give up !! Va asteptam cu bratele deschise si tabelele pregatite!


Etichete: , , , , , , ,