Invitatie la festival - ManiFEST !

L.E : daca vreti sa stiti cum a fost la festival , sau stati in cumpana daca sa veniti sau nu anul viitor , iata doua articole care sper sa va convinga sa nu ratati festivalul anual : de la Romania Curata   si un articol de pe un blog frumos al Alinei Georgiana Hristea
Va las cu drag aceste articole , pentru ca eu nu-mi gasesc cuvintele si pentru ca , facand parte din organizatori , as putea fi acuzata ca sunt subiectiva . Oricum pot sa spun ca un amestec  atat de intens de  energii pozitive , dorinte de a face bine si a pastra ce e frumos si bun , te lasa fara grai. Si te convinge sa treci la actiune , caci fiecare poate face ceva :)

  S-a mai nascut un festival. E vremea lor si o modalitate minunata de a intra in toamna. Asa ca am deosebita placerea sa va invita la ManiFEST  pe 6-8 septembrie 2014 , un festival cultural- civic , numai bun pentru constientizarea  problemei fracturarii hidraulice în România  si care va sprijini comunitatile rurale din zona Moldovei,si nu numai, în lupta lor impotriva acestei probleme.
   Festivalul ManiFEST de la Puiești reprezinta prima editie a unui eveniment civic multianual care trage un puternic semnal de alarma asupra pericolelor fracturarii hidraulice în exploatarea hidrocarburilor, punând accentul pe dreptul comunitatilor și al indivizilor la un mediu curat. In acest festival, se va pune accet si pe  alternative de dezvoltare pentru comunitatile rurale, dincolo de extractivism și exploatarea nesustenabilă a resurselor naturale. Asa ca avem piese de teatru , jocuri , ateliere pentru copii , proiectii de film documentar , ateliere de dezvoltare durabila ( energii regenerabile , autosustenabilitate )

    Ca sa nu mai spun ca acest festival a atins inimile multor trupe faine si artisti minunati care au ales sa sutina cauza si sa participe pro bono : Gologan ( Bulgaria ) , Aria Urbană  , KUMM/Mihai Iordache , Maria Răducanu , El Negro , Baba Dochia , STEMA , Poetrip , Crowd Control , Soul Serenade , Tzetze&Friends , Fine It’s Pink si multi altii. Jazz din plin, invatam despre energiaregenerabila , aflam mai multe despre activism alaturi de oratori inspirati din Marea Britanie si Bulgaria.
  ManiFEST s-a nascut din donatii si daca doriti sa ajutati " puii civici " puteti intra pe pagina de donatii a festivalului si puteti lasa acolo contributia la nasterea primului festival cultural-civic impotriva exploatarii gazelor de sist prin metoda fracturarii hidraulice sau pe aceasta pagina , tot in acelasi scop . Tot pe site-ul festivalului pueti afla detalii despre transport si acces program , cazare si noutati. Ca sa nu mai spun ca  avem si un joc foarte interesant : FRACKAMAN !
 Asa ca haideti la ManiFest ( 6-8 septembrie 2014 ), sa ne scuturam de monotonie  si sa fim activi , luptatori si uniti: JOS SONDA  ! Pana in weekend va las cu un teaser :

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,