Activitati pentru mici si mari la biblioteca Ion Creanga

       Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la copilarie,  imi trec prin fata ochilor bibliotecile frecventate cu drag, unde ma hotaram foarte greu care sunt cele maxim 5 carti pe care le aduceam intr-un suflet acasa.
     Daca ar fi sa schimb totusi ceva la aceea perioada, as face un make-up bibliotecii, ca sa scap de cenusiul nesuferit al camerei si atmosfera serioasa, care intimida.
       Si iata ca mi s-a indeplinit dorinta, chiar daca dupa ani de zile. De ceva vreme s-a deschis o ramura a Bibliotecii Metropolitane de langa Piata Romana - filiala Ion Creanga. Aceasta arata  absolut atragator, colorat si plin de viata, copii au acces la filme,  carti minunate, si chiar la calculatoare cu tot felul de jocuri.
        Doamnele care lucreaza acolo sunt dragute, saritoare si blande. Si ca totul sa se termine la superlativ, aflati dragii mei ca exista diverse ateliere creative pentru cei mici, unde cei mari pot sa faca voluntariat. In plus, in fiecare luna, in biblioteca se asterne aer de sarbatoare in intampinarea unui copil nascut in luna respectiva. Se poate organiza petrecere pentru zile de nastere : cu resursele si spatiul bibliotecii,  fara niciun cost, nici macar de inchiriere a salii. Parintilor revenindu-le doar sarcina organizarii.
      Toate aceste lucruri faine le-am aflat de pe "Cutia de carton", care a fost acolo si a avut energia sa faca poze frumoase si rabdarea sa asterne tot ce a aflat in postare . Este un articol tare frumos scris, il recomand cu caldura. Desi sunt multe informatii, nu e  rigid, ci din contra, te invaluie in unde vibrante de emotii. Si, ca teaser,  va las cu doua poze pline de vitalitate de pe Cutia de carton
         

Etichete: , , ,