Provocare: tonifiere si energie

     Nu-i asa ca de multe ori nu mai reusim sa facem prea mult pentru noi din cauza proiectelor,  treburilor si activitatilor de zi cu zi?
      Ei bine,  va provoc. Scurt si la obiect.  Miscare pentru corp frumos si stare de bine. Incepeti cu o incalzire (mai scurta sau mai lunga,  dupa pofta inimii) și, apoi, testativa puterile si tonifiativa corpul cu un exercitiu extrem de util: plank.(Daca nu stiti cum se  face, dar va tenteaza ideea, dati click pe linkul de mai jos si veti gasi un video care va arata despre ce e vorba si cum se face corect). Timp de 30 de zile,  la inceput cu cateva secunde (da,  e suficient)) pe zi, pana ajungeti la cateva minute. Veti simti diferenta în bine pana la final: mai tonifiati,  mai puternici ( nu ma refer la muschi de Arnold ) si cu un prag mai inalt de rezistenta la efort. Ca sa nu mai spun ca psihic va veti simti woow :
     Mai jos aveti orarul desfasurarii exercitiului si daca intrati pe site-ul www.30dayfitnesschallenges.com veti gasi toate informatiile necesare si chiar si un video pentru a vedea cum se face in mod corect. Poza cu programul este luata tot de pe acel site.
Spor la plank. Aaaand go!!! :)

Etichete: , , , ,