Armata Salvarii din Bucuresti: o experienta dezamagitoare

     Cand ne-am mutat in casa noua,  am avut asa un sentiment placut.: era luminoasa,  cu o vibratie buna. Ne-am suflecat manecile si am purces la reorganizat spațiul de locuit 
        Dupa ce am terminat, au ramas doua fotolii,  un covor si niște jaluzele clasice de la vechii proprietari care nu se potriveau în noul decor. Cum toate erau în stare buna,  am vrut sa le donam cuiva care ar fi avut nevoie de ele si nu si-ar fi permis sa le cumpere. Asa ca m-am apucat sa scotocesc netul dupa un ONG care sa se ocupe cu asta.
          I-am gasit  pe cei de la Armata Salvarii din Bucuresti. Am fost incantata pentru ca auzisem numai de bine de filialele lor din alte tari. Am ajuns si pe site-ul lor in care scria ( evident) numai de bine,  niste texte si testimoniale de inmuiau si pe cel mai neincrezator om. Acum vad ca site-ul nu mai e in functiune. 

         De acolo am luat un numar de contact si am sunat plina de speranta. A raspuns o doamna sau domnisoara si,  dupa ce am explicat situatia,  mi-a dat urmatorul numar de telefon - 076 245 5448 - sfatuindu-ma sa iau legatura cu "domn director" pentru ca el ar sti mai bine stituatia. Am multumit frumos, am inchis si am format numarul de mai sus. Mi-a raspuns un barbat,  cu o voce de santierist plictisit " -Da,  ce vreti?" 

           L-am salutat,  m-am prezentat si am explicat situatia. Pe site scrie si ca asigura tranportul daca lucrurile donate sunt grele. Am mentionat si acest aspect, specificand ca altfel nu am cum sa le aduc.
Mi-a raspuns cu aceeasi voce de om plictisit,  deranjat chiar: "- Da....sa vedem....nu stiu.....daca nu le aduci la sediu.....sa vad.....O sa vorbesc cu masina....." .  Desi pe site scria ca vin oriunde si eu ii explicasem ca stau in Bucuresti, nu in varf de munte. Mi-a dat o adresa de mail în care sa ii atasez poze cu lucrurile, sa vada "daca merita efortul" ( citat direct de la sursa) si  va lua apoi legatura cu mine. Adresa mi s-a parut cam dubioasa - valery_lalac@eet.salvationarmy.org - dar am zis ca sunt eu paranoica si am facut poze, le- am atasat , am explicat inca o data situatia,  am lasat datele mele de contact.
              Am asteptat o zi,  am asteptat doua......niciun semn. Ma hotarasc sa sun. Niciun raspuns. Mai astept cateva zile. Nimic. Ok, poate nu au timp, sunt ocupati. Mai astept. Dupa încă o saptamana niciun mail,  telefon lor suna in gol ,  nu m-au contactat deloc.
              Asta a fost lipsa de profesionalism,  lipsa de bun simt. Daca nu aveau masina disponibila, puteau foarte bine sa spuna, as fi gasit o solutie,  nu sa ma lase in aer,  asteptand la nesfarsit. Tonul "domnului director" nu a fost deloc ok: era iritat,  deranjat si total plictisit. Exprimarea lasa de dorit. Imi pare rau ca nu am inregistrat convorbirea.
             Mi-a lasat impresia de escrocherie prost mascata. Nu sunt deloc demni de incredere. De la mine au un vot negativ,  nu ii recomand deloc.
Daca ati avut experiente bune cu ei, reale, lasati feedback in comentarii. M-as bucura sa ma contraziceti.

      

Etichete: , , ,