Sport de sezon: inscrie la cos, nu pe jos

poza luata de pe rebu.ro
         Pentru ca ma tot impiedic de gunoaie aruncate aiurea, desi sunt cosuri de gunoi in apropiere, las aici doua videoclipuri foarte simpatice si amuzante, legat de aceasta problema. Unul din ele se poate traduce si prin "karma is a bitch - ai grija ce faci" si al doilea "daca si ea poate, atunci si noi". Stiu ca cititorii blogului meu sunt oameni faini si cu bun-simt, dar din distribuire in distribuire poate mai inspiram pe cineva si acesta mai arata altcuiva si tot asa.
         Este groaznic cand vad gunoaie in spatii verzi, in ghivece stradale ( care btw nu sunt scrumiere gigantice, sa fie clar), pe sub banci sau in cele mai inaccesibile locuri de curatat. Pe langa faptul ca este foarte urat sa nu avem unde pune piciorul fara sa calcam pe ceva ce n-ar trebui sa fie acolo, este lipsa de respect fata de ceilalti oameni, iar gunoiul aruncat in locuri nepermise constituie si o sursa de infectie. Si in plus, tot noi venim si stam acolo, printre gunoaie, cu copii, cu catel, cu batrani. Nup, nu e ok. Si chiar daca nu e cos de gunoi acolo, mai bine punem in buzunar, tinem in mana sau in geanta pana ajungem la unul, decat sa lasam mizerie in urma noastra. Un ambalaj gol nu poate fi mai greu de dus decat unul plin.
         Va las sa le vizionati, sa incercati sa inspirati alti oameni si sa ne bucuram cu totii frumos de natura. O zi faina sa aveti!



Etichete: , , , , , , ,