Summer fun: Natura Fest

         Vara asta am sa ma-ndragostesc.... de Bucureeesti (vorba oarecum a cantecului)! Am zis eu in postari anterioare ca vara asta se intampla lucruri in oras, adicatelea evenimente faine di tat. Weekendul trecut au fost doua astfel de intamplari: B-fit in the street si Street Delivery ( despre care inca nu am apucat sa scriu, dar click aici pentru pagina evenimentului) si iata ca si weekendul asta ni se pregateste ceva la fel de minunat - Natura Fest, a doua editie, care se intampla in parcul Izvor
         Deci, lume lumeee, incepand cu data de 17 iunie si terminand pe 19 iunie 2016, in locatia mai sus amintita avem petrecere: se lasa cu concerte (Coma, Omul cu sobolani, Toulouse Lautrec, Luna Amara, Zob, Pistol cu capse),  cu biciclit si multe distractii. Dar, daca ma cititi de mai multa vreme, stiti deja ca sunt mare fana reciclare si green living, asa ca festivalul asta, care  m-a cucerit de la prima editie, are un twist: este dedicat Zilei Mondiale a Mediului si ne arata multe lucruri interesante despre natura si reciclare.  Este un festival inedit, din cate stiu singurul de acest fel in Romania si cu siguranta singurul in Bucuresti dedicat in intregime  naturei si care incearca sa inspire cat mai multi oameni sa actioneze impotriva degradarii accelerate a mediului inconjurator.
            Asadar si prin urmare evenimentul asta e lipit de sufletul meu ca marca de scrisoare si eram cu stelute in ochi, taind zilele din calendar ca detinutii, in asteptarea sa. Din pacate am reusit sa ma imbulinez: facui varsat de vant ( ca asa e cand esti mic, sau rau sau...mic si rau. Haha) si tocmai eu nu pot ajunge. Asa ca va rog pe voi sa mergeti si sa va ditrati si pentru mine. Si, daca va amintiti si de sufletelul meu, puneti ici, in coment sau trimiteti-mi pe mail, link la pozele frumoase pe care le faceti pe acolo. Have fun!

sursa foto
         

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,