Organic Days Festival

Maine si poimaine incepe Organic Days Festival si va recomand cu drag sa mergeti, pentru ca sunt convisa ca o sa va placa. Va fi mancare sanatoasa (fructe si legume nepesticizate, produse de brutarie facute cu pasiune, alimente vegane, raw vegane, cu influente solare etc), yoga pentru adulti si copii, artizani, creatori si mestesugari diversi, ateliere si workshopuri care de care mai interesante (despre frumusețea naturala, despre paine, despre cultivarea hranei in locurile comune, ateliere de desenat mandale, body workout, detox si multe altele). Totul condimentat cu muzica buna: Micleusanu Motos cu "Pneumaton session 0" si Ooan KaRa transformand universul cu ajutorul bolurilor tibetane in care vibreaza muzica meditativa.
            In plus cred ca veti fi inspirati de comuniunea oamenilor creativi, artistici, pasionați de trai frumos, sustenabil, in acord cu Natura. Festivalul se desfasoara in trei locatii in Bucuresti. Have fun! Deja trepidez de nerabdare si balosesc la gândul bunatatilor de acolo.
"Intrarea la Organic Days Festival / 16-17 iulie e liberă pentru că cele mai bune lucruri în viață sunt gratis și organice :) Aici aveți programul detaliat al fiecărei locații:
Grădina Verona: http://bit.ly/29P3JiE
Gradina Sticlarilor: http://bit.ly/29D0APg
J'ai Bistrot București: http://bit.ly/29xnExb
Spatiul M60: http://bit.ly/29E61NF
Don't panic , it's organic!"

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,