Cel mai gustos sandwich in 5 minute

       Pana acum am avut 3 experiente cu avocado in viata mea si am zis ca nu mai incerc niciodata. Mi s-a parut ingrozitor. Asta pana acum cateva zile cand am zis sa ii mai dau o sansa pentru ca tot dadeam peste articole care descriau cat de minunat este pentru organism. Asa ca am stat la taclale cu my bff - adica cu YouTube si am dat peste o reteta care mi s-a parut simpatica. Am luat ingredientele, am pregatit sandwich-ul (sau cum ar zice romanul: sandvici sau sendivis - according to DOOM) si am mancat pana n-a mai ramas nimic, zero, nada. Si mai voiam. Da, a fost extrem de bun si chiar si prietenul, care nu e mare fan legume, a fost mega incantat. In plus a durat extrem de putin sa il fac. Va las mai jos cum am facut eu, cu mici variatii la reteta originala pe care o sa pun la final.

Ingrediente:
- 1 avocado
- rosii
- castraveti
- salata verde
- ceapa
- pastrunjel
- ulei de masline
- sare, piper, boia iute

          Am taiat avocado, rosiile si castravetii in felii, le-am pus pe o farfurie mare si le-am asezonat cu sare, piper, boia si un pic de ulei. Apoi intr-un bol am pus salata verde mici-farame, ceapa taiata julien, patrunjelul maruntit, ulei, sare, piper si lamaie. Dupa ce am terminat de feliat am pornit la asamblare: o felie de paine, cateva feliute de avocado, cateva de castraveti si rosii si la final un pic de salata si cealalta felie de paine. Deeeelicios.
           Feliile de paine ar fi trebuit unse cu ceva: humus sau pesto pentru a "tine" restul ingredientelor. Eu n-am avut si cam zburau din paine, dar le-am tinut cu doua maini. Hehe. In video painea era prajita, eu n-am mai stat sa o prajesc, mi-era prea foame. Si in loc de   rucola am folosit salata verde, pemtru ca zero rucola in piata. Enjoy! Va las poza cu pre-sandwich-ul, caci sandwich-ul in sine nu arata...pozabil. Si video-ul dupa care m-am inspirat.



Etichete: , , , , , , , , , ,